Popis
TERROIR:
Hnědý vápník Jsou zde také opuky pokryté sutí a červeným bahnem z náhorní plošiny.
PRÁCE VE VINICI:
Tento pozemek je ekologicky obhospodařován a je obděláván biodynamicky a fytoterapií. Půdy se vysévají v srpnu, aby se dosáhlo pestrého rostlinného pokryvu (fazole, krmný hrách, žito, oves, jetel karmínový atd.) a aby se podpořil mikrobiologický život.
Takzvané šetrné prořezávání pro podporu toku mízy.
VE VINAŘSTVÍ:
Klade si za cíl být co nejvíce intervenční, aby se zachovala původní vůně vína. Zahájení fermentace s nativními kvasinkami, po období studené předfermentační macerace. Jemná extrakce opětovným složením. Tento ročník obsahuje 50 % celé sklizně.
PLNĚNÍ:
Provádí se na panství, námi, bez čeření nebo filtrace a podle lunárního kalendáře s cílem získat dokonale čistá vína a optimalizovat jejich aroma.
DEGUSTACE:
Víno s velkou jemností a ženskou stránkou. Krásná bohatost tříslovin na patře.
APELACE:
Gevrey-Chambertin
ROK ZASAZENÍ VINICE:
1960
SKLIZEŇ:
Výhradně ruční sběr
ZRÁNÍ:
18 měsíců francouzské dubové sudy
PRODUKCE:
1300 lahví/rok
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.