Popis
TERROIR:
Jílovito-vápenec s dobrým podílem opuky bohatý na fosilní schránky.
PRÁCE VE VINICI:
Tento pozemek je ekologicky obhospodařován a je obděláván biodynamicky a fytoterapií. Půdy se vysévají v srpnu, aby se dosáhlo pestrého rostlinného pokryvu (fazole, krmný hrách, žito, oves, jetel karmínový atd.) a aby se podpořil mikrobiologický život.
Takzvané šetrné prořezávání pro podporu toku mízy.
VE VINAŘSTVÍ:
Tento ročník obsahuje přibližně 50 % celé sklizně. Zahájení fermentace s nativními kvasinkami, po období studené předfermentační macerace.
PLNĚNÍ:
Provádí se na panství, námi, bez čeření nebo filtrace a podle lunárního kalendáře s cílem získat dokonale čistá vína a optimalizovat jejich aroma.
DEGUSTACE:
Krásné víno s jemností ze starých vinic. Velká komplexnost na patře s neuvěřitelnou elegancí. Vůně červeného ovoce a koření. Víno se strukturou a mužskou stránkou.
APELACE:
Gevrey-Chambertin
ROK ZASAZENÍ VINICE:
1950 až 1995
SKLIZEŇ:
Výhradně ruční sběr
ZRÁNÍ:
18 měsíců francouzské dubové sudy
PRODUKCE:
6500 lahví/rok
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.